To for ét kort/Two for one

Jeg har besluttet mig for, at når jeg sender et kort, så lægger jeg et ekstra kort i kuverten, som modtageren kan give eller sende til én, som personen kender.
Jeg har nemlig en tendens til at få lavet flere kort end jeg får sendt.

Her kan I se den seneste tids bunke af færdige kort.

I’ve decided that when I send a card to someone I’m going to put an extra card in the envelope that the recipient can then give or send to someone they know.
Because I have a tendency to make more cards than I send.

This is just the latest stack of finished cards.

Så en slags to for ét kort.

So it’s kind of a two for one card thing.

Og da min veninde H. vendte vendt hjem fra ferie med familien, lå der i deres – næsten fyldte – postkasse en lille velkommen hjem hilsen og et ekstra kort, så H. måske kan sende en hilsen om ferien til én hun holder af.

And when my friend H. came home from a family vacation there was a card in their full mailbox, a small welcome home greeting and an extra card that H. might use to send a card telling about the vacation to a loved one.

Blomsterne er stemplet med Altenew’s Smile More stempelsæt. Inspireret af Wplus9’s Modern Anemone stempelsæt valgte jeg, at lave et stempel på min Silhouette Mint med teksten, som er stemplet på vellum. Ordet friend er lavet og skåret i sort karton på min Silhouette Cameo. Rhinstenene er fra Preciosa og ligesom Swarowski er de i krystal. Faktisk ligger de i kvalitet lige under Swarowski. Jeg køber mine rhinsten hos Rhinstene.dk.

The flowers are stamped with Altenew’s Smile More stamp set. Inspired by Wplus9’s Modern Anemone stamp set I used my Silhouette Mint to make a stamp with the text on the vellum. The word friend is made and cut i black cardstock using my Silhouette Cameo. The rhinestones are from Preciosa and in quality they are just below the Swarowski rhinestones. I buy my rhinestones at Rhinstene.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.