Tidsskriftsholder til kort/Magazine holder for cards

Èn af de profiler, som jeg følger på Instagram havde lavet nogle små tidsskriftsholdere til færdige kort, som jeg har ladet mig inspirere af. Jeg har selvfølgelig lavet min, så den passer til A6 kort.

One of the profiles that I follow on Instagram had made some small magazine holders for finished cards, that inspired me to make my own. I’ve made mine to fit A6 cards.

Jeg havde et stykke karton fra en blok på 30,5 x 30,5 cm, som jeg brugte. Først skulle jeg dog have regnet mål ud, så jeg kunne sikre mig, at mit karton kunne række til projektet. Jeg skar strimler af hvid karton, som jeg brugte til at samle stykkerne til den endelige holder, som det kan ses på billederne.

I used a piece of cardboard from a paper pad that’s 12 x 12″. First I had to figure the measurements to ensure that my cardboard was enough for the project. I cut strips of white cardstock that I used to assemble the holder, as seen on the photos.

Så er holderen samlet og jeg skal lige tjekke, at den passer til mine kort.

This is the assembled holder and now I need to check that it fits my cards.

Her har jeg sat mønsterark på holderen, og titlen fra dette ark er sat på ryggen.

Here I’ve glued patterned paper on the holder and the title from this sheet I glued to the spine.

Det er vist tid til at få sendt nogle kort.

I think it’s time to send out some cards.

Materialeliste/list of materials I used:

  • Mintay by Karola mønster ark/patterned paper “Together”
  • Karton fra blok/cardboard from pad
  • Hvid karton/white cardstock
  • Nuvo Deluxe Adhesive

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.