Stamp it, version 2.0

Når man er kreativ, så kan det sommetider virke som om, at producenterne sætter priserne på deres produkter meget højt. Specielt dem, der først kommer på markedet med produktet.

Being creative it often seems like the companies behind the products we use keep their prices high. Especially if they’re the first ones launching a product.

Og når vi snakker om MISTI’en fra My Sweet Petunia, så har vi et rigtig godt eksempel på dette. Den originale udgave koster mere end 600,- kr. på det danske marked, og helt ærligt så meget kommer jeg ikke til at betale for så lidt. Og så må man jo selv i gang med at undersøge DIY (Gør-det-selv) mulighederne. For indrømmet, MISTI er Most Innovative Stamping Tool Invented, men den var bare for dyr for mig. Det køb  kunne jeg på ingen måde retfærdiggøre overfor mig selv.

A really good example of this is the MISTI from My Sweet Petunia. The original is more than d.kr. 600,- and to be honest I’m never going to pay that much for so little. But then you have to see if there’s a way to DIY. Because I will admit that the MISTI is Most Innovative Stamping Tool Invented, but it’s just too pricey for me. There’s no way I could justify a purchase like this.

Her er YouTube så den kreatives bedste ven. Jeg fandt en video på spansk, tror jeg for jeg forstår ikke et ord af den. Men Borrones de Tinta, som har lagt videoen op viser utrolig detaljeret hvilke materialer hun bruger og hvad hun gør, og når man slår lyden fra distraherer det spanske ikke.
Jeg har selv lavet tre “Stamp it”, som jeg kalder dem. En version 1, som er den første jeg lavede til mig selv. Den viste sig at være for lav i dybden til at jeg kunne bruge gummi stempler (rubber stamps), så da jeg samtidig ville lave én til min krea veninde H., som hun skulle have i fødselsdagsgave, så valgte jeg at lave to eksemplarer i en version 2.0, som jeg skal hilse og sige, at vi begge er vilde med. Jeg tager ofte min Stamp it frem, for med den er jeg bare sikker på at jeg får stemplet flot og dækkende hver gang – også når jeg skal stemple en ekstra gang.

This is were YouTube is the crafters best friend. I found a video in spanish I think, I don’t understand a word of it. But Borrones de Tinta who has uploaded the video shows in every detail what materials she uses and what she’s doing so if you mute the video the spanish isn’t a distraction.
I’ve made three “Stamp it” as I call it. A version 1 which is the first one I made for myself. It turned out to be the wrong depth so I wasn’t able to use rubber stamps, so when I later wanted to make one for my crafty friend H. for her birthday I made two sets of a version 2.0 and let me tell you, we both love it. I often use my “Stamp it” because it makes my stamping perfect everytime because I can stamp in the same spot more than once.

Hvis man søger DIY Misti på YouTube, så ligger der utrolig mange videoer, som bruger alt fra IKEA billedrammer til cd-omslag.
Jeg har brugt smykkelim på hængslerne, da jeg har det hjemme, og jeg ville være sikker på, at jeg kunne få det til at holde mellem metal og glas. Og hvor hun rundt i kanten har brugt skum karton, har jeg valgt at bruge en tyk skiltekarton, da jeg allerede havde det hjemme. Det bruger jeg nemlig når jeg en gang imellem laver en journal/mappe.
God arbejdslyst når du har set videoen.

If you search DIY Misti on YouTube there’s a lot of videos now with people using all kind of things from an IKEA frame to cd covers.
I used a jewlery glue on the hinges because I have it and I wanted to be sure that it could hold the metal and glass together. And instead of using foam cardboard like in the video I used a very thick cardboard that I had in my stash. I use this cardboard for making journals/binders.
Here is the video.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.