Små kort/Small cards

Jeg har lige lavet 15 små kort (9 x 9 cm), og det var en anledning til at prøve nogle nye – for mig – teknikker.

På Instagram følger jeg bla Jenny Colaccio, som inspirerede mig til de første fire kort. De sidste to kort, kom som en inspiration ud fra de første kort. Jeg lavede dem en tirsdag aften i den kreative gruppe, som jeg er en del af. Teknikken er, at bruge en stencil (karton eller plastic), som man så sværter igennem. Ved de første kort har jeg stemplet med en lidt mørkere sværte og pyntet med Nuvo drops.

Resten af kortene er lavet med følgende teknikker:
De første to er lavet med en Wreath builder, som er nem at lave selv med to kvadratiske dies, hvor man drejer nr. to 45 grader, hvis man altså ikke allerede ejer disse stencils til at lave kranse med. Næste kort er lavet af rester, da jeg havde skåret en cirkel og af den cirkel skar en sommerfugl. Det følgende kort er det resterne kommer fra. Her kørte jeg det hvide karton en tur igennem en embossing folder og fik denne flotte effekt. Blomsterne er fra Altenews Focus on You stempel set og de er også brugt på det næste kort, hvor firkanten bag er skåret på min Silhouette Cameo. Blomsten på det næste kort er et print & cut design fra Silhouette butikken sammen med en die, som jeg fik i kalendergave sidste år, så jeg kender desværre ikke mærket, men er vild med hjerte-bladene. og det sidste kort er med tidligere nævnte teknikker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.