Oprydning og Aykasa foldekasser/Organizing and Aykasa folding boxes

Du kender det helt sikkert, du lige har købt noget nyt, som i den grad overgår dine forventninger, og du må bare dele det og sprede glæden, som du oplever over dit køb.

I’m sure you know the feeling when you have just gotten something new that by far exceeds your expectations so you just have to share it and spread the joy that you experience from your purchase.

I starten af januar brugte jeg tid til at få ryddet op og sat tingene på plads. Min oprydning ledte på en måde til mit  indkøb af Aykasa foldekasser, men lad mig starte ved begyndelsen.

In the beginning of january I started my crafty cleaning and getting things back to their spots. My cleaning kind of lead to  buying the Aykasa folding boxes, but let me start at the beginning.

Det skrivebord, som jeg har i et hjørne af mit soveværelse, hvor jeg er kreativ, er en del af et reol system (Preform), som jeg har haft i mange år. Det meste af dette står i mit kælderrum, da jeg ikke har plads til det, men under min oprydning, kom jeg i tanke om, at måle den frie plads fra mit skrivebord til de reoler, som jeg har kreative materialer og bøger i, for at se om jeg kunne have en smal sektion af min reol frem for kun at have min skraldespand stående der. Efter at have konstateret, at der var plads til mere hyldeplads, fik jeg flyttet en masse bøger og mapper fra et lukket skab til disse fire nye hylder.

The desk that I have in a corner of my bedroom, that’s my crafty corner, is part of a shelving system (Preform) that I’ve had for many years now. Most of it is stored in the basement room I have, as I don’t have the space for all of it. During my cleanup I looked at this space between my desk and a bookcase that’s behind my crafty corner where I keep crafty materials and books, to figure out if there was enough space for a small section of my shelving system. As the picture shows I only had my wastecan there. So after confirming that I did have the space for more shelving I moved some books and binders from a closed cabinet to my four new shelves.

I den Billy reol fra IKEA, som står lige bag mit kreative hjørne, havde jeg på to hylder otte Samla kasser stående med mine kreative materialer, bla. stempelsæt i. Men så læste jeg om nogle foldekasser i en artikel, så efter at have fundet en netbutik, hvor jeg kunne tjekke målene, så bestilte jeg fire kasser i mini størrelsen. Det var i denne uge, og efter at have modtaget min bestilling kunne jeg næsten ikke få hænderne ned igen. Aykasa foldekasserne er fantastiske til opbevaring af kreative materialer. Jeg kunne bla konstatere, at mine stempelsæt, som er i Avery Elle lommer (Large stamp & die storage/5,5 x 7 3/8″) kan være i én Aykasa kasse, hvor de før fyldte mere end én Samla kasse. Så nu er jeg da nødt til at få bestilt nogle flere Aykasa kasser (hos Avaville.dk (super service) hvor jeg købte mine var mange af farverne i mini udsolgt, så jeg overvejer om jeg skal bestille flere i melon og cream eller vente til de får nogle flere hjem i andre farver).

In my Billy bookcase from IKEA that is right behind my crafty corner I had two shelves with Samla boxes filled with crafty materials and stamp sets. But then I read an article about some folding boxes, so after finding an online store and checking the measurements I ordered four mini boxes. That was this week and after receiving my order I could hardly contain my joy. The Aykasa folding boxes are amazing for storing crafty supplies. I soon found that my stamp sets that I store in Avery Elle pockets (Large stamp & die storage/5½ x 7 3/8″) fits in one mini folding box, before they filled more than one Samla box. So now I simply have to order some more Aykasa boxes (at Avaville.dk (super service) where I got mine a lot of the colors in the mini box was out of stock, so I’m considering whether to get more in melon and cream or wait and get some in other colors).

Det skal siges, at jeg har været glad for mine Samla kasser. Problemet er bare, at de er bredere foroven end i bunden, og det tager jo noget af den potentielle plads. Med foldekasserne har man ikke det problem, og nu kan jeg opbevare mine færdige kort i én af mine Aykasa kasser, som har den perfekte størrelse.

I like my Samla boxes. The problem is that they are wider at the top than at the bottom and then you loose potential space. With the folding boxes you don’t have that problem, and now I have my finished cards in one of my Aykasa boxes, which is the perfect size.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.