Min fødselsdagsgave

Hej,

jeg vil gerne vise, hvordan jeg har brugt pengene, som jeg fik i gave til min fødselsdag.

Som jeg skrev i takke kortet, så var min plan at købe en farve laserprinter, som skal erstatte den sorte (monokrome) laserprinter, som jeg har haft i de seneste år, og som jeg har været glad for.

Dog har jeg savnet at kunne printe i farver uden at være bekymret for at gnide det ud med fugtige fingre, når udskriften er lavet på en blækprinter. Det har jeg nemlig ofte, når jeg er kreativ. Og jeg synes også, at blækpatroner blev for dyr en løsning, og så tænkte jeg at farve laserprintere måtte være kommet så meget ned i pris, at jeg også kunne være med.

Her er den så! Min nye printer, som indfrier alle mine forventninger (og som har både skanning og kopifunktion), og så er den trådløs, hvilket gik op for mig da jeg læste manualen (ja jeg er hende, der læser manualen før jeg går i gang med noget nyt).

Jeg har lavet en farveudskrift og den printer så flot (de to nederste udskrifter skal være uens i farvelægningen).

Og så har jeg printet en sort udskrift som jeg har kørt folie på med min Minc maskine, og resultatet er så flot.

Endnu en gang tak herfra mig, fordi du har været med til at gøre det muligt for mig, at kunne købe denne fantastiske maskine. Og også tusind tak fordi du har været med til at give mig en fantastisk fødselsdag, hvor jeg var omgivet af jer dejlige mennesker. Jeg er utrolig taknemmelig for dig i mit liv.

Knus,

Benthe