MemoryDex æske og kort/box and cards

Jeg er på ingen måde god til papir kalendere, men jeg vil gerne fastholde minder og begivenheder i mit liv. Så da jeg følger Heidi Swapp på Instragram, og derfor så hendes opslag om #stoptheBlur, har jeg tilmeldt mig dette forløb fra starten af, netop fordi jeg gerne ville i gang med at bevare mine minder.
Helt fra Heidi’s gratis intro til #stoptheBlur er jeg blevet inspireret af hendes fantastiske ideer. Hver måned laver hun nye videoer og et ark med downloads, som er lige til at printe.

I’m in no way great at using paper calendars, but I still want to hold on to memories and events in my life. So as I’m following Heidi Swapp on Instagram, and saw her post about #stoptheBlur I signed up from the start because I wanted to start preserving my memories.
Starting with the free intro to #stoptheBlur I’ve been so inspired by Heidi’s amazing ideas. Every month she makes new videos and a sheet of downloads for printing.

Jeg tager ikke selfies i min hverdag, og fordi jeg ikke har en proppet kalender, er det svært for mig at fylde en kalender eller lign. med begivenheder hver uge. Men jeg ville stadig gerne bruge inspirationen fra #stoptheBlur til at dokumentere mit liv, så jeg overvejede andre måder, som kunne fungere for mig.
Derfor har det på det seneste inspireret mig, at se flere kreative mennesker bruge MemoryDex til at dokumentere deres liv og oplevelser. Så nu giver jeg dette system en chance. Mest fordi jeg her kan dokumentere, når der er noget, som jeg gerne vil huske og ellers ikke.

I don’t take selfies and because I don’t have a filled calendar, it’s difficult for me to fill a calendar or something similar with events every week. But I still wanted to use the inspiration from #stoptheBlur to document my life, so I kept considering other ways that would work for me.
That’s why lately I have been inspired by watching several crafty people use MemoryDex to document their life and events. So right now I’m trying out this system. Mostly because with this I can document when there’s something I want to remember and it doesn’t have to be every day or week.

Jeg har valgt selv at lave en æske til opbevaring af disse kort, og for mig bliver det nok en blanding af begivenheder og livs-lektier, som kommer på disse kort og i denne æske. Og så er det også en mulighed bare at lave et kreativt MemoryDex kort, for at prøve en teknik eller bruge nogle fine kreative materialer. Jeg brugte målene på de dies som er lavet af Heidi Swapp til dette system, til at bestemme målene på æsken, og så bruger jeg min Cinch til at lave hullerne med, så jeg kan prøve metoden uden at skulle investere penge i det.

I made a box to hold the cards myself, and I’m guessing for me it’s going to be a mixture of events and life lessons, that are going on the cards and in this box. It’s also a great way to just make a crafty MemoryDex card to try a technique or use some great crafty materials. I used the mesurements from the dies that are made for this system to determine the size of the box and then I use my Cinch to punch the holes, so I can try this method without spending any money on it.

Det første kort, som jeg lavede, er et tilbageblik på min familie og hvem, der gik forud for mig i troen. Mine bedsteforældre er her ikke mere, så nogle ting kan jeg selv huske om dem, og andre ting har jeg fra mine forældre. Mine forældre har hele mit liv inkluderet os meget i deres tjenester i kirken, så det havde jeg styr på. Og andre ting, som at min far i meget af sin fritid var med til at bygge kirken på Hadsundvej i Aalborg, det har de fortalt os i løbet af årene. Det lille hæfte bagpå med cirklen er fra #stoptheBlur arkene.

The first card I made is a look at my family and those who went before me in the faith. My grandparents are no longer among us, but some things I remember about them and the rest is from my parents. My parents have included us all my life in their services in church, so I knew about this. And other things like my dad being among those who build the church in Aalborg in their spare time, they’ve told us later. The little pamplet on the back with the circle is from the #stoptheBlur sheets.

Det næste kort blev mest lavet for at bruge teknikken med først at stemple med en hvid pigment sværte og bagefter stemple med en farve på kvist karton, så farven ses bedre på baggrunden. Blomsterne er et AlteNew stempelsæt, som jeg købte på en tur til Samsø i august med min kreative veninde. Bogstaverne er fra en – udgået – Tim Holtz Bigz die, som jeg købte på samme tur, og som jeg allerede er super glad for og får brugt.

The next card was mostly made to try the technique where you stamp on craft cardstock with a white pigment ink and then stamp on top with a dye ink, so the color shows better. The flowers are from an AlteNew stampset, that I got on a trip to Samsoe in August with my crafty friend. The letters are from a retired Tim Holtz Bigz die that I got on that same trip and which I’m so happy I got, and that I’ve used a few times already.

Dette kort lavede jeg ud fra noget undervisning, som jeg fik på et lederkursus arrangeret af min kirke tilbage i 1997/98, hvor vi i den første weekend fik undervisning rettet mod os som ledere. Her gav én af underviserne os det råd, at notere vigtige datoer/begivenheder ned i vores Bibel. Det er de ting, som jeg har overført til dette kort.

This card I made based on a teaching I got on a leadership course by my church back in 1997/98, where the teaching was about us as leaders. One of the leaders teaching gave us the great advise to write the important dates down in our Bible. That’s the things that I’ve put on this card.

På det sidste kort brugte jeg en stencil og et stempel (begge skåret på min Silhouette Cameo) til at lave baggrunden. Bikuberne lavede jeg med en die og så limede jeg sort karton bagved og satte dem fast med 3D tape. Skriftstedet skrev jeg på min rejseskrivemaskine.

On the last card I used a stencil and a stamp (both cut on my Silhouette Cameo) to make the background. The honey comb was made using a die and then I glued black cardstock on the back before gluing them down with 3D tape. The Scripture quote I typed using my travel typewriter.

Materialer/materials:

 • stoptheBlur downloads
 • Tim Holtz Bigz ABC die
 • 7 Dots Studio mønsterark/patterned paper
 • Tonic Studio Hexagon layering basics die set
 • Rox Stamps cirkel die sæt/circle die set
 • AlteNew Golden Garden stempel sæt/stamp set
 • WeRMemoryKeepers the Chich
 • Mintay mønsterark/patterned paper
 • Bikube stencil (Silhouette Cameo)/honey comb stencil
 • Bikube stempel (Silhouette Cameo)/honey comb stamp
 • Bo Bunny mønsterark/patterned paper
 • Nuvo Crystal Glaze

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.