Kreativ udfoldelse/Art journaling

For nogle år siden investerede jeg i begge størrelser af Dyan Ravely’s Dylusion Creative journaler. Jeg startede med at udtrykke min kreativitet i den lille journal, og den har så nået sin afslutning og derfor er den store lige blevet taget i brug. Du kan se nogle af siderne fra den lille bog i mit galleri.

A few years ago I got both sizes of the Dyan Ravely Dylusions Creative journals. I started expressing my creativity in the small journal and now I have filled it and I’ve started using the big one. You can see some of the pages from the small journal in my gallery.

Rent teknisk har jeg “brugt” den store journal i et stykke tid, da jeg har taget sider ud af den til andre projekter. Dette har jeg gjort fordi, den lille journal er blevet ret tyk, da jeg af og til laver projekter med 3d effekter. Så for at være på forkant med dette, har jeg altså taget sider ud i et stykke tid. Og da Vicky Papaioannou for nylig i en video fortalte, at siderne i bogen faktisk er Mixed Media karton – som står på min indkøbsliste – så måtte jeg i gang med at tage sider ud igen. Men da jeg nu lige er gået i gang med at bruge den store journal, så er det nok slut med at tage sider ud. Men det går vel nok også.

Technically I have been “using” the big journal for a while now as I have been removing pages from it to use in other projects. I’ve done this as the small journal has gotten fat because sometimes I make 3d projects. So in order to avoid this in the big journal I have been removing pages. And recently when Vicky Papaioannou mentioned in a video that the pages in the journal is Mixed media cardstock (well the creme colored pages are) I once again removed some pages, as that cardstock is on my wishlist. But now that I’ve started using the journal, no more removing pages for me. But that’s okay.

I oktober måned købte jeg en ting, som har stået på min indkøbsliste i et stykke tid, nemlig en gel plate. Jeg tænker, at jeg kommer til at bruge den til baggrunde i min journal og til at lave baggrunde til kort. Nu skal der kikkes lidt YouTube videoer og eksperimenteres, og det er jeg allerede i gang med, som du kan se på den første side i bogen.
Jeg vil ikke påstå, at der er en kunstner (læs: maler, tegner o.lign.) gemt i mig, men jeg nyder at prøve nye teknikker og der igennem at udtrykke mig kreativt.

This october I got one of the items from my wishlist, a gel plate. I think I’m going to use it mostly for backgrounds in my journal and maybe for backgrounds for cards. I’m going to watch YouTube videos and experiment, which I have already started as you can see from the first page in the journal.
I’m by no means an artist (painting, drawing etc) but I do enjoy to try new techniques to express myself in a creative way.

Min idé til den første side var en slags overskrift for bogen, og jeg lavede baggrunden med min gel plate og Distress paints. Jeg havde set i en video på YouTube, at hvis man starter med at stemple på gel platen inden man kommer maling på, så bliver stemplet overført sammen med farven. Så er man også sikker på et ordentligt aftryk, når det nu er i en bog. Jeg fortsatte med at komme farve på baggrunden indtil jeg var tilfreds. Så fortsatte jeg med en stencil og texture paste, som jeg havde farvet med Distress paint i blueprint sketch, som også blev brugt til baggrunden.

My idea for the first page was a kind of headline for the journal, and I made the background using my gel plate and Distress paints. I saw in a video on YouTube that if you stamp on the gel plate before adding the paint the stamped image is transfered along with the paint. That way you get a better impression instead of stamping in a journal. I continued with paint on the background until I was happy with it. Then I continued using a stencil and texture paste, which I colored with Distress paint in blueprint sketch which I also used as one of the background colors.

Jeg fandt nogle bogstavs stickers, som jeg skrev min overskrift med og jeg havde også forskellige klistermærker med ord, som jeg har lavet på min Silhouette Cameo. Og silhouettet er lavet gennem en hjemmelavet stencil i Distress paint i stormy sky og teksten er printet på tissue paper. Til slut fik baggrunden fik også nogle splatter i stormy sky og antique linen paint. Til skygger blev der leget med Distress Crayons i picket fence og vintage photo.

I found some letter stickers that I used for spelling out my headline and I also used different stickers with words, that I had made on my Silhouette Cameo. The silhouette is made with one of my own stencils using Distress paint in stormy sky and the text is printed on tissue paper. Finally the background got some splatters in stormy sky and antique linen paints. For shadowing I used Distress crayon in picket fence and vintage photo.

Materialeliste/materials I used:

Dyan Ravely’s Dylusion Creative journal
Nellie Snellen A4 gel plate
Woodware brayer
Distress paint: blueprint sketch, tumbled glass, antique linen, stormy sky
Ranger texture paste
TCW stencil: Floral Radar
Diverse stickers/assorted stickers
Distress Crayons: picket fence, vintage photo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.