Kreativ bog/#playjournal

Inspireret af Sandy Allnock lavede jeg sidst i marts måned en lille kreativ bog, som jeg vil prøve teknikker i, og måske produkter, som jeg ikke har brugt tidligere, eller som ikke har givet det ønskede resultat tidligere.

Inspired by Sandy Allnock I made a small play journal in late March in which I want to try different techniques and perhaps products which I haven’t used before or which didn’t give quite the result I wanted.

Efter at have lavet bogen dekorerede jeg for- og bagside og indersiden foran. Herefter gik jeg i gang med at bruge bogen til sjov kreativitet. Nedenfor er de sider, som jeg har fået lavet.

After making the journal I colored the front and backside and the inside in front. Then I started using the journal for playing. Below is the pages that I have made.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.