Krea Jul, del 4/Crafty Christmas, part 4

Glædelig Jul!
Når du læser dette indlæg, så har min veninde åbnet den fjerde og sidste gave i advents kalenderen. Så en pakke på et selvvalgt tidspunkt den 24. december, og pakker igen om aftenen sammen med familien. Mon hun virker mere begavet næste gang vi ses?!
Den fjerde pakke stillede et enkelt krav til æsken, nemlig at den skulle have en vis højde, så den kunne rumme det, som jeg havde valgt til denne fjerde søndag i advent. Så måtte jeg kikke i mine designs, og jeg har tidligere brugt dette design og kan rigtig godt lide det.  Og selv om jeg skulle gøre designet lidt større, så var det ikke særlig meget før det passede til formålet.

Merry Christmas!
When you read this post, my friend has opened the 4th and last present in her advent kalendere. That means a present at any time of the day that she chooses, and presents again in the evening with her family (yes here in Denmark we celebrate Christmas on the eve of the 24th). I wonder if she seams more gifted next time I see her?!
The fourth present required one specific thing from the box, it had to have some height in order to contain what I had chosen for this the fourth sunday in advent. So I had to look through my designs, and I have used this design before and really like it. And even though I had to make the design a bit bigger, it wasn’t really that much before it fit my purpose.

Jeg skar æsken i et stykke mønster karton, som jeg havde liggende. Da den var samlet brugte jeg en guld sværte til at give kanterne lidt patina. Som det kan ses på billedet, så skal der et bånd igennem hullerne for oven, og dette samler æsken – og gør den nem at åbne.

I cut the box out of a piece of patterned cardstock that was in my stash. When it was put together I used a gold ink pad to give the edges some patina. As you can see in the photo, there are holes to put a ribbon through, this gathers the box – and makes it easy to open.

Da jeg skulle lave gave mærket, var det mønsterpapiret mere end noget andet, som jeg lod mig inspirere af. Og den grønne farve fik mig til at tænke på julestjerner,
og så passede det jo fint, at jeg allerede havde skåret et design med små julestjerner på min Silhouette, så det meste af arbejdet var gjort.

When I had to make the tag it was the patterned paper more that anything else that inspired me. And the green color made me think of poinsettias, so it was great
that I had already cut a design with small poinsettias on my Silhouette, so most of the work was already done.

Her i december har to af mine venner, som er mænd haft fødselsdag, og så skulle der laves kort, som skulle være maskuline. Til det første i starten af december,
valgte jeg at bruge en stencil, som man kan lave 3d klodser med, og ved at vælge at lave kortet i blå farver, så mente jeg at det var maskulint nok for mig – og
modtageren.
Den næste fødselar i december var i ugen op til jul, og her valgte jeg at bruge et af mine nye stempler fra min pakkekalender. Så er det jo passende, at modtageren
er gift med min veninde, som har lavet pakkekalenderen til mig. Jeg valgte at bruge embossing i farverne sort, sølv, guld og bronze. Da jeg brugte hvidt karton valgte
jeg at give det noget farve med mine Distress sværter i Pumice stone og kanterne fik med Vintage photo og Black soot. Jeg stemplede et Happy Birthday i
et sort regnbue farvet embossingpulver på vellum, og så pyntede jeg med sølvsnor i den ene side.

In december two of my friends, who are men, have their birthday so I had to make some masculine cards. For the first card in the beginning of december, I used a
stencil that you can make 3d blocks with and by making the card in blue shades I figured that it was masculine enough for the recipient.
The next birthday in december was in the week leading up to Christmas and here I went with one of my new stamps from the present calender from my friend. Very fitting
that the recipient of the card is married to the friend who made this calender for me. I went with embossing in the colors black, silver, gold and bronze. I used white
cardstock so to give it some color I used my Distress inks in Pumice stone and on the edges Vintage photo and Black soot. I then stamped a Happy Birthday in a black
rainbow embossing powder on vellum, and the final touch was a silver tread in one side of the card.

Jeg har lavet andre projekter i december, som jeg ikke har skrevet om i mine indlæg. Bla. har jeg lavet en julegave til nogle af mine venners datter K., og jeg har
dokumenteret dette projekt med billeder, så det bliver nok det næste indlæg fra mig efter jul (senest i starten af januar). Så der er noget at se frem til.

I have been making other projects during the month of december, that I haven’t posted yet. Among other things I have been making a present to some of my friends’ daughter K.,
and I have documented this project with pictures for my next post after Christmas (or in the beginning of January as the latest). This gives you something to look forward to.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.