Krea Jul, del 1,5/Crafty Christmas, part 1.5

Jeg har to ting i dette indlæg: pakkekalender og Julekort.
Min kreative veninde overraskede mig nemlig i mandags med en gavepose fyldt med pakker. Hun har gjort det lidt alternativt, så der er en pakke til hver anden dag – på lige datoer. Det betød at der var en pakke i dag, den 2. december!
Du kan se pakken og indholdet herunder. Og det gode ved sådan en kalender (og også veninden) er, at jeg måske aldrig have fået købt netop de ting, som hun har fundet på. Jeg kan rigtig godt lide stemplet og ideerne er allerede begyndt at komme til mig – men først Julekort, så …

I have two things in this post today: gift calender and Christmas cards.
My crafty friend surprised me this monday with a bag full of presents. She has done it a bit different by making a gift for every other day – on even dates. That meant that there was a present for today, December 2nd!
You can see the present and what it contained below. And the great thing about such a calender (and also my friend) is, that I might never have gotten the exact same things that she’s gotten. I really like this stamp and the ideas are already starting to gather in my head – but first the Christmas cards, then …

 

I dag kom jeg endelig i gang med at få lavet Julekort. Der er en grund til, at jeg først er i gang nu, for jeg har nemlig bestilt nogle stempel sværter i England. De var med en leveringstid på 7-14 dage, men da jeg bestilte den 1. november, skulle alt jo være i orden – troede jeg!
Da jeg stadig ikke har set sværterne, så er jeg begyndt at tænke i andre ideer til Julekort, hvor jeg ikke bruger de baggrunde, som jeg ellers havde tænkt mig. Det må så blive en anden gang.

Today was finally the day I got started on making Christmas cards. There’s a reason why I haven’t started until now, because I have ordered some dye inks in England. They had a delivery time of 7-14 days, but as I placed my order on November 1st all should have been ok – or so I thought!
Since I still haven’t seen my inks I have started thinking a bit different about my cards in order not to use the backgrounds that I had planned to use. That will have to wait for another time.

Jeg har fået lavet tre kort mens jeg skriver dette og min plan er, at jeg så vil skrive dem om aftenen og på den måde prøve at udnytte min tid bedst muligt, så jeg ikke kommer mere bagud med disse kort.
Skal jeg selv sige det, så er mine kort blevet flotte og afspejler rigtig godt min stil. Har du gættet at mit gennemgående tema i år er julestjerner?!
Og i tråd med min stil skulle der selvfølgelig rhinstene på kortene, det giver altså noget ekstra specielt her til Jul.

As I write this I have completed three cards and my plan is to write them in the evenings and that way try to use my time in the best possible way so I don’t get further behind with my cards.
If I have to say so myself, my cards turned out really beautiful and is a great reflection of my style. Have you guessed that my theme this year is the poinsetta?!
And true to my style I had to finish with rhinstones on my cards, it does add something special especially for Christmas.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.