Kort inspireret af tv baggrund/Card inspired by a background on tv

Den 19. juni 2017 sad jeg og så programmet “I hus til halsen”, og i slutningen af programmet lagde jeg pludselig mærke til de farver, som de bruger i bunden af billedet.
Der blev jeg inspireret til at lave en kortbaggrund med mine Distress inks.

On the 19th of June 2017 I was watching a program where people get help from a real estate agent and a designer to get their – previously unsellable house – ready to get back on the marked and sold. At the end of the program I suddently notised the colors used at the bottom of the screen.
This inspired me to make a background for cards with my Distress inks.

Da jeg dagen efter satte mig med mine krea materialer, fandt jeg et gammelt Panduro stempelsæt frem, da jeg gerne ville have noget på kortet som brød farverne. Så disse blomster valgte jeg at embosse med hvid embossingpulver før jeg begyndte at lave den farvede baggrund.

The next day I sat down with my crafty supplies and found an old flowerstamp as I wanted something on the background to break up the large surface. I stamped the small flowers with Versa Mark ink and embossed them with white embossing powder before I started blending the background.

Bagefter lavede jeg den samme farvede baggrund uden at embosse blomster. Denne baggrund ville jeg bruge som den var, men her stemplede jeg nogle større blomster fra Altenew Smile More stempelsættet. Jeg stemplede på almindelig hvid karton og embossede med sølv. Og så gik jeg i gang med disciplinen med at klippe dem ud. Fussy cutting kalder de det i det store udland.

Then I made the same background without embossing flowers on the cardstock. This background I wanted to use as is. I then stamped some larger flowers from Altenew’s Smile More stamp set. I stamped the flowers on regular white cardstock and embossed them in silver. Then I fussy cut them.

Selvfølgelig skal der pynt på til sidst, og på de første kort valgte jeg at bruge halvperler,
og på de sidste brugte jeg rhinstene.
Jeg er vild med Preciosa rhinstene, de fanger lyset på en særlig måde. Dem jeg bruger er til lim.

Then the final touches. On the first cards I went with halfpearls and on the last ones I used rhinestones.
I love Preciosa rhinestones, they catch the light in a special way. The ones I use are for gluing on.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.