Kort æske/Stationary box

Nu er det ikke nogen hemmelighed, at jeg ofte hænger ud på YouTube. De har altså bare de bedste krea videoer efter min mening.
I denne uge kikkede jeg selvfølgelig krea videoer, og YouTube er god til at vælge den næste video, hvilket kan være både godt og skidt efter min mening. Men denne gang var forslaget en video med MayMay (sød sydstats dame fra USA), som havde fået en fin æske med kort mm i af en af hendes følgere. Hun havde så lavet en video, hvor hun viste hvordan man laver denne æske og senere en video hvor hun laver kort, tags og små noteskort til at fylde i æsken, så den er ideel til en gave.
Der er også en lille notesblok, en lomme til frimærker og en pen. Så alt hvad man har brug for, for at sende et kort eller vedhæfte et lille kort eller tag til en gave.

It’s no secret that I often hang out on YouTube. They just have the best crafty videos in my opinion.
This week I was watching crafty videos and YouTube is excellent in choosing the next video, which is both a blessing and a curse. But this time the suggestion was a video by MayMay (a sweet southern lady) who had received a stationary box from one of her followers. She made a video showing how to make one and also another video showing the cards, tags and small notecards to put in the box making it an ideal gift.
There’s also a small paperpad a pocket for stamps and a pen, everything you need to send a card or attach a notecard or tag to a gift.

Så måtte jeg jo også i gang. Jeg startede med at lave en skabelon for som MayMay nævnte i hendes video, så er der meget at holde styr på, hun brugte dog også tre forskellige slags mønsterpapir, så det er en del af forklaringen. Men jeg har dog erfaret, at det er godt med en skabelon og tal eller bogstaver til at styre om man har fået skåret alle de stykker mønsterpapir, som skal pynte på æsken.

Lige en “advarsel”, jeg brugte næsten to ark mønsterpapir på 30,5 x 30,5 cm. Som det kan ses, var der ikke meget tilbage.

So I had to make one. I started by making a template like MayMay mentioned in her video as there’s so much to keep a track of. She used three different kind of patterned paper so that could be why. But I have to say that it’s a great help with all the materials needed with this project.

A little warning! I used almost two pieces of patterned paper (12 x 12″). And as you can see there wasn’t much left over.

Det store stykke skar jeg bevidst, så jeg havde blomstermotivet næsten intakt. Det kan jeg nemlig bruge til et kort – det blev til ét af dem, som kom i det store rum til A6 kort … og så blev det lille stykke øverst til højre kørt igennem min Silhouette Cameo, da det kunne passe med støvdragerne i blomsterne, som blev pynt på låget.

The large piece I made preserving the motif because I wanted to use it on a card, and it was one of the cards in my box … and the small piece on the top right side I cut with my Silhouette Cameo to make the stamen for the flowers on the lid.

One thought on “Kort æske/Stationary box

  1. Og den flotte Stationary Æske har jeg været heldig at se IRL og der er den endnu finere. Benthe, du er fantastisk med dine hænder❣️ Glæder mig til at dele inspiration snart igen. ♥️ Heidi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.