Juni er en fødselsdagsmåned/June is a month of birthdays

En af mine veninder har fødselsdag i dag, så jeg har lavet et kort til hende.
Den næste fødselsdag kommer den 14., og jeg har allerede lavet et kort til denne fødselar. Så har jeg selv fødselsdag den 21. – er ved at lave indbydelser til bl.a. mine forældre – og endnu en veninde har fødselsdag den 26. – her har jeg delene klar og kortet skal “samles” – og den 29. har min søster og svoger fødselsdag. Masser af anledninger til at få lavet kort og prøvet nye teknikker.

Today is the birthday of one of my friends, so I made a card for her.
The next birthday for me is on the 14th and my card is already done. My own birthday is on the 21st – am making invitations for my parents and two more – and another friend has her birthday on the 26th – for her I have the parts ready and just need to put the card together – and on the 29th both my sister and brother-in-law has their birthday. A lot of reasons for making cards and trying new techniques.

Jeg har i den senere tid arbejdet meget med at udvide min stil, så jeg ikke altid ender med at lave enkle kort, derfor blev kortet til i dag lavet i 3D med en stor solsikke foran og med nogle udskårne hjørner på baggrunden. Baggrunden er en tekst, som jeg har printet på min laserprinter og derefter kørt igennem min Minc med guld folie. Teksten står ikke skarpt og jeg kan godt lide den effekt, som det giver med folien.
Jeg havde skåret blomsten og hjørnerne på forhånd på min Silhouette Cameo, men jeg startede på kortet en eftermiddag, hvor jeg havde besøg af min createfulness veninde H., så jeg fik god og meget brugbar input til farver på kortet. Derfor fik de hvide hjørner en gang Milled Lavender Distress sværte før de blev sat på baggrunden. De forsvandt nemlig næsten som hvide, men pludselig ses de med lidt farve, da farven også passer til blomsten. Blomsten skar jeg i et mønsterark fra Maja Design med små roser på lys baggrund. Mønstret tog ikke overhånd, og blomsten blev rigtig flot – synes jeg. Blomsten er i tre lag, og jeg gjorde dem lidt våde med min sprayflaske, og da vandet var trukket ind i kartonen begyndte jeg at forme bladene på blomsten, så de blev krøllet ind mod hinanden. Det inderste i blomsten (vel egentlig frøkapslen) skar jeg i en cremefarvet karton og gav den Distress sværte i Aged Mahogany. Bladene skar jeg i et mønstret grøn karton. Jeg skar også to margueritblomster med blade til lidt ekstra pynt på kortet.

Lately I’ve been working on expanding my style in order to not always end up making CAS cards, that’s why today’s card was made in 3d with a big sunflower in the front and with some large cut out corners in the back. My background is a text that I printed on my laserprinter and then ran through my Minc with gold foil. The text is not bold and I really like the effect this gives with foiling.
I cut the flower and the corners on my Silhouette Cameo and I started working on the card an afternoon when my crafty friend H. was visiting and she gave me amazing input for the colors on the card. That’s why the white corners got a coating of Milled lavender Distress ink before I glued them on the card. They kind of got lost as white but was suddently very easy to spot with the color that matched the flower. The flower was cut from a Maja Design cardstock with small roses on a light background. The pattern was suttle and the flower turned out really great I think. The flower is in three layers and got some water with my spray bottle and as the water made the cardstock soft I started forming the petals curling them towards the center. The center of the flower was cut from a creme colored cardstock and then colored with Aged mahogany Distress ink. The leaves were cut from another Maja Design cardstock. I also cut two daisy flowers and leaves to add to the card.

Fødselsdagshilsenen stemplede jeg på vellum med VersaMark sværte og kom embossingpulver på i guld, som fik en tur med varmepistolen. Sommerfuglen var én jeg havde liggende. Den er skåret i hvid karton med en vellum baggrund (vellum’en er skåret i omridset af sommerfuglen, det giver en lethed i det bagerste lag.
Selvfølgelig skulle sommerfuglen og de små blomster pyntes med rhinstene, og så skulle der også en satinsløjfe og flere rhinstene på kortet, som den sidste pynt.

I stamped the greeting on vellum with VersaMark ink and embossed in gold. The butterfly was from my stash and cut in white cardstock with vellum behind (the vellum is cut in the same size as the butterfly without the cutouts, this gives the butterfly a delicate look.
And of course the butterfly and the small flowers got a touch of rhinestones. More rhinestones on the card and a bow behind the sunflower finished the card.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.