Krea Jul, del 1/Crafty Christmas, part 1

Advent kalender.

Du kender talemåden: To sjæle én tanke!
Dette oplevede jeg med én af mine veninder. Vi har nemlig – uden at aftale det – lavet en pakke kalender til hinanden. Jeg har lavet en advent kalender, mens min veninde har lavet en pakke kalender med en gave til hver anden dag (på lige datoer). Det er så dejligt, at vi begge fik denne idé, så den ene af os ikke stod med tanken: bare jeg også havde gjort det!

Advent calender

I’m about to tell you about a situation that make me think of the saying: Great minds think alike!
I experienced this with one of my friends. Because – with out talking about it – we had both made a gift calender for each other. I made one with gifts for each sunday in advent while my friend made a gift calender with a gift for every other day (on even dates). It’s really great that we both got the idea, other wise one of us could have been left with the thought: I wish I had thought of that!

Jeg vil her på min blog dele mine forberedelser og nogle tanker omkring de gaver jeg har valgt. For ikke at spolere forventningens glæde for min veninde vil jeg først lægge mine indlæg op om mandagen.

On my blog I will share my preparations and some thoughts about the gifts I have chosen. In order not to spoil the joy of expectation for my friend I will post on mondays.

Her vil jeg dele lidt om den gavepose, som jeg lavede til at give gaverne i. Ja, jeg valgte selv at lave posen så blev den som en bonus jo også lige præcist som jeg ville have den til at være.
Jeg har ikke de præcise mål, for jeg tog et stort stykke rødt karton, som jeg havde stående og så skar jeg den ene ende af i en passende højde til posen og så bestemte jeg mig for hvor brede siderne skulle være og falsede dem og siderne falsede jeg i midten, så jeg kunne bukke dem, som det kan ses på dette billede af den færdige pose.

Let me share a little about the gift bag that I made for the gifts. Yes I chose to make the bag myself and as a bonus it turned out exactly as I wanted it to.
I don’t have the messuments as I just took a large piece of red cardstock I had in my stash and cut off one end in the height I wanted and then I decided how wide I wanted the sides to be and scored the cardstock. The sidepieces I scored in the middle in order to fold them as shown on this picture of the finished bag.


Inden jeg limede posen sammen skulle jeg lave den sjove del, nemlig motivet på forsiden. Det måtte jo være noget med vinter/jul og træerne havde jeg liggende fra sidste år, hvor jeg ikke fik dem brugt. Snemanden var noget så enkelt som to cirkler, hvor jeg klippede den mindste mindre, så de passede sammen. Med tusser tegnede jeg øjne, knapper og en gulerod som næse. Himlen er Distress Oxide ink i Faded jeans og snebakkerne er Distress ink i Picket fence. Merry Christmas er skåret på min Silhouette Cameo og så er der Papermania’s Holographic embossing pulver på, det giver en flot sneeffekt.
Huset og snemandens halstørklæde, hat og arme er fra et design jeg har i Silhouette.

Before I glued the bag it was time for the fun part, the motive on the front. It had to be winter/christmas themed and the trees was left over from a project I made last year. The snowman was simply two circles and I cut the smallest one to fit the body. With markers I drew eyes, buttons and a carrot as a nose. The sky is made with Distress Oxide ink in Faded jeans and the snowy hills in Distress ink in Picket fence. Merry Christmas was cut on my Silhouette Cameo and embossed with Papermania’s Holographic embossing powder which gives it a snowy effect. The house and scarf, hat and arms on the snowman is from a Silhouette design.

 

Mærket nedenfor, som jeg lavede til at sætte på posen er også et design fra Silhouette af en snemand, som man ser fra oven – rigtig sød synes jeg.

The tag below which I made to put on the bag is also a design from Silhouette of a snowman seen from above – really cute in my opinion.

Jeg er vild med hvordan gaveposen blev, det er ikke sidste gang jeg kaster mig over sådan et projekt.

I love how the giftbag turned out, and it’s not the last time that I tackle a project like this.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.