Krea Jul, del 3/Crafty Christmas, part 3

Så blev det den anden søndag i advent i går, og min veninde åbnede pakke nummer to. Denne æske er i form af et kæmpe hold-kæft-bolsje, enderne er limet sammen modsat hinanden – faktisk brugte jeg guldsnor til at binde den sammen i den ene ende, så min veninde har mulighed for at bruge æsken igen, hvis hun vil (men det vil hun sikkert ikke).

Yesterday was the second sunday in advent, and my friend opened present number two. This box is shaped like a jawbreaker and the ends are glued together to get this unique shape – actually I used some gold string to tie it together in one end, because I want it to be possible for my friend to use the box for a present if she wants to (but she probably won’t).

Jeg skar designet på min Silhouette Cameo i kraft karton og i guldglimmer karton, og så skar jeg glimmer kartonen ud på skrå og limede hver anden strimmel af glitter kartonen på kraft kartonen (faktisk lavede jeg to æsker, så på den måde brugte jeg alle strimlerne).
Gave mærket blev lavet på samme måde, og der lavede jeg også to på samme tid, så jeg brugte alle strimlerne af glimmer kartonen. Jeg skal nok finde en modtager af en gave i nummer to æske sammen med nummer to gave mærke.

I cut the design on my Silhouette Cameo in craft cardstock and gold glitter cardstock and then I cut the glitter cardstock in stips from corner to corner and followed this line out to the edges. Then I glued every other strip af glitter cardstock onto the craft cardstock (I made two boxes, so this way I used all the strips.
The tag was made the same way and here I also made two tags at once and this way I used all the strips of glitter cardstock. I know I’ll find someone to give a present in this box number two along with tag number two.

Videre til mine igangværende jule projekter. Jeg har arbejdet med at lave flere gave æsker og her er de seneste resultater. Den første æske jeg gik i gang med i denne omgang, var et lille honningkage hus, hvor der er en skuffe, med plads til gaven. Huset skal selvfølgelig pyntes og så lavede jeg et lille hul midt i cirklen på skuffen, hvor jeg satte et stykke satinbånd i og satte et par hjerter for enden, så modtageren har noget at trække i – og ved at det er en skuffe.

On to my current Christmas projects. I’ve been working with more gift boxes and here are the latest results. The first box I made this time around was a little gingerbread house with a drawer with room for the present. Of course the house must be decorated and then I made a small hole in the middle of the circle on the drawer in whick I put a ribbon and put a couple of hearts at the end, so the recipient has something to pull – and knows that it’s a drawer.

Da jeg skulle i gang med gave mærket, måtte jeg kikke lidt på huset for at finde noget, som kunne binde æsken og mærket sammen. Huset er pyntet med kristjørn, så det blev det der skulle på gave mærket. Jeg fandt et Leane Creatief Holidays stempelsæt med kristjørn blade og så stemplede jeg dem med VersaMark og embossede dem i klar embossingpulver. Da mærket er i hvid karton bliver dette første lag af kristjørn hvidt. Så fortsatte jeg med at komme Distress sværte på mærket, og jeg startede med Crushed olive, men synes at den var for gulgrøn, så jeg skiftede til Peeled paint, og den kunne jeg lide. Så stemplede jeg lag nummer to og embossede også det i klar embossing pulver. Så fortsatte jeg igen med Peeled paint og stoppede igen mig selv og skiftede til Pine needles. Det andet stemplede lag af kristjørn blade blev så i farven Peeled paint – da farven jo ligger under det klare embossing lag – og det tredje lag, som jeg igen embossede i klar pulver blev ovenpå farven Pine Needles og ovenpå dette tredje lag embossing kom jeg farven Forest moss på mærket. På denne måde endte mit mærke med at være i farven Forest moss, og kristjørn bladene er i tre forskellige farver og det giver en utrolig flot effekt. Jeg brugte samme grå karton som til taget på huset bag på gave mærket og så lavede jeg røde bær med Nuvo glitter drops i Ruby slippers.

When I got to the tag I had to take a good look at the house to find the element that could tie the box and the tag together. The house is decorated with holly so that’s what was going on the tag. I found a Leane Creatief Holidays stamp set with some holly leafs and those I stamped with VersaMark and embossed with clear embossing powder. As the tag is white cardstock this first layer of holly is white. I continued with Distress ink on the tag and I started with Crushed olive, but found it to be too yellowgreen so I switched to Peeled paint and this I liked. Then I stamped layer number two and embossed this in clear embossing powder, and continued with Peeled paint. But again I stopped myself and changed to Pine needles. The second layer of holly was in the color Peeled paint – as the color is below the clear embossing layer – and the third layer that was also embossed in clear embossing powder was on top of the color Pine needles and on top of this third layer of embossing I used the color Forest moss. This way my tag ended up being the color of Pine needles and the holly leaves are in three different colors and this way I got an amazing effect. I used the same grey cardstock as the roof on the house on the back of the tag and then I made red berries with Nuvo glitter drops in Ruby slippers.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.