Jeg giver kortsæt væk.

Jeg har fundet nogle kortsæt frem, som jeg lavede i 2017, som jeg vil give væk, da jeg har for mange kort liggende. Jeg har fundet fire kortsæt frem, så skriv i en kommentar hvilket kortsæt du gerne vil have. Skriv gerne flere sæt, da jeg håber der bliver lidt rift om sættene. Så vil jeg give dem væk i prioriteret rækkefølge.
Er det ikke bare den bedste måde at dele kreativitet på? Det synes jeg, og da jeg laver en del kort, er dette også en måde jeg kan få mere plads på.
Måske skal du selv bruge nogle kort, eller måske vil du give kort som en gave til én du kender.
(Skriv din kommentar senest den 30. april 2018. Jeg kontakter vinderen på mail.
BEMÆRK! kun personer med dansk adresse kan deltage).

Sæt 1:
(Striber fra restkarton og 3d hjerte)

Sæt 2:
(Udskæring som er lagt ind i hinanden, giver ét lags kort)

Sæt 3:
(Farvelægning med farveblyanter på mønsterpapir påsat matchende karton)

Sæt 4:
(Farvelægning med Distress sværte på vandfarvekarton)

6 thoughts on “Jeg giver kortsæt væk.

 1. Du er bare så dygtig Benthe og meget kreativ
  Jeg synes om alle dine kort men skulle jeg være så heldig, at kunne jeg godt tænke mig kortsæt nr 4. Skulle de være givet væk, så nr 3
  Kram

 2. Jeg laver jo selv, så SÅ mange tak ellers – men vil lige rose din idé og gavmildhed, skønne veninde❣️

  1. Tak min Skønne Heidi.
   Som du jo kender fra din egen createfulness, så får man ofte lavet et lager af kort. Så dette virkede som en super god måde at komme af med mere end bare ét ad gangen. Og på den måde glæde ens netværk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.