Hip hurra det (er) din fødselsdag

I dag skulle Postnord gerne have leveret min fødselsdagshilsen i Glud, og hvis de har leveret den før, så sætter jeg heldigvis et mærkat på kuverten om, at den ikke må åbnes før (i dette tilfælde) den 14. juni.

Til dette kort valgte jeg, at stemple baggrunden med små roser og to Distress markers i Worn lipstick og Peeled paint. Jeg har tit set, at andre på denne måde laver baggrunde, som passer til kortmotivet, men jeg har altid glemt selv at gøre det. Jeg har efterhånden en del stempelsæt, og de små stempler, som ofte er i et sæt, er jo perfekte til at stemple en baggrund med. Denne gang huskede jeg det, og det lykkedes rigtig godt synes jeg.
For ikke at skabe farveforvirring, valgte jeg at holde mig til lysrød og grøn og selvfølgelig hvid. Blomster og blade stemplede jeg på vandfarve karton fra Ranger (den karton er helt hvid) og embossede dem med hvid embossing. De blev farvelagt med de samme Distress markers, som jeg brugte til at stemple med. Blomster og blade er klippet ud i hånden, og det er en god øvelse i tålmodighed og createfulness.
De er sat på kortet med 3d puder. De firkantede stykker karton i lysrød og grøn er limet sammen og bag dem har jeg limet et stykke mos gummi på for at hæve dem fra baggrunden.

Sidste detalje er rhinstene i lys rosa og lys grøn.

Om præcis en uge er det min fødselsdag, så jeg vender nok først tilbage den 26., hvor endnu én af mine veninder har fødselsdag. Jeg har allerede kortet klar til hende, men vil ikke afsløre noget før på dagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.