Hip hurra det (er) din fødselsdag/Happy birthday to you

I dag skulle Postnord gerne have leveret min fødselsdagshilsen i Glud, og hvis de har leveret den før, så sætter jeg heldigvis et mærkat på kuverten om, at den ikke må åbnes før (i dette tilfælde) den 14. juni.

Today our postal service should have delivered my birthday greeting in Glud and in case they deliver before the actual date I have a sticker that I put on the envelope stating not to open before (in this case) June the 14th.

Til dette kort valgte jeg, at stemple baggrunden med små roser og to Distress markers i Worn lipstick og Peeled paint. Jeg har tit set, at andre på denne måde laver baggrunde, som passer til kortmotivet, men jeg har altid glemt selv at gøre det. Jeg har efterhånden en del stempelsæt, og de små stempler, som ofte er i et sæt, er jo perfekte til at stemple en baggrund med. Denne gang huskede jeg det, og det lykkedes rigtig godt synes jeg.
For ikke at skabe farveforvirring, valgte jeg at holde mig til lysrød og grøn og selvfølgelig hvid. Blomster og blade stemplede jeg på vandfarve karton fra Ranger (den karton er helt hvid) og embossede dem med hvid embossing. De blev farvelagt med de samme Distress markers, som jeg brugte til at stemple med. Blomster og blade er klippet ud i hånden, og det er en god øvelse i tålmodighed og createfulness.
De er sat på kortet med 3d puder. De firkantede stykker karton i lysrød og grøn er limet sammen og bag dem har jeg limet et stykke mos gummi på for at hæve dem fra baggrunden.

For this card I stamped the background with small roses using Distress markers in Worn lipstick and Peeled paint. I have often seen others make backgrounds this way to match the focal point but I always forget to do it. By now I have quite a few stamp sets and the small stamps that are often in these sets are perfect for this. This time I remembered and it turned out really well I think.
To avoid a mix of too many colors I stayed with the pinks and greens and of course white. The flowers I stamped on watercolor paper from Ranger (it is bright white) and embossed with white powder. I colored them with the same markers that I used for the background stamping. The flowers and leaves are fussy cut which is a great excercise in patience and createfulness.
I glued them on with 3d tape. The square pieces of cardstock in pink and green are glued together and behind them is a piece of fun foam to get the 3d effect.

Sidste detalje er rhinstene i lys rosa og lys grøn.

Last detail is some rhinestones in light pink and light green.

Om præcis en uge er det min fødselsdag, så jeg vender nok først tilbage den 26., hvor endnu én af mine veninder har fødselsdag. Jeg har allerede kortet klar til hende, men vil ikke afsløre noget før på dagen.

In exactly one week it’s my birthday, so I probably won’t be back until the 26th were another of my friends have her birthday. I already have the card all done for her but cannot reveal it before her birthday.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.