Heidi Swapp Minc

Jeg har længe haft kik på Minc maskinen, ikke fordi jeg ikke har haft iDeco guld folie i lang tid, men den billige Bilka laminator, som jeg ejede kunne simpelthen ikke give mig et tilfredsstillende resultat. Der var altid alt for meget sort toner, som kunne ses selv om jeg sommetider kørte projektet igennem min billige laminator op til 10 gange. Nu har jeg fundet ud af, at det nok skyldes for lidt varme.

For a long time the Minc foiling machine has been on my wish list. I got the iCraft foil a long time ago, but the cheap laminator I had simply didn’t get me an acceptable result, too much toner was always showing even when I was running the project through the laminator as much as ten times. Now I know that the problem was probably not enough heat.

Men så fik jeg penge til noget kreativt i f-dagsgave af mine forældre – Yeah!!! De er bare de bedste.
Og så skrev min veninde H. til mig, at der var en netbutik i England – Craftelier – som holdt udsalg med 40% i rabat, og hun havde set Minc’en på forsiden. Så vi kikkede hver for sig, for at finde ud af, om det var nu vi lavede en fælles bestilling. Så var det jo bare at besøge H. en aften hvor vi bestilte noget af det, som stod på vores ønskelister. Det tog pludselig et par timer, hvilket deres datter gjorde os opmærksom på. Undskyld K.

But then I got money for something creative for my birthday from my parents – Yeah!!! They are the best.
And then my friend H. wrote me that an online store in England – Craftelier – had a sale giving 40% off selected things and the Minc was one of them. So we both had a look to see if this was the time to place an order together. So I went to H’s house one evening and we placed our order.

Sammen med min Silhouette fornemmer jeg, at min Minc bliver det bedste jeg har købt til det kreative.

I have a feeling that along with my Silhouette the Minc is going to be the best buy for my part.

H. og jeg lukkede op for de gode sager fredag eftermiddag, og om aftenen lavede jeg projekter klar og så gik hele lørdagen med at køre projekterne igennem Minc’en og lave kort med resultatet.

H. and I opened the package on a friday afternoon and the same evening I got some projects ready, so all of saturday was spend running my projects through the Minc and making cards with the foiled projects.

Som det ses af billederne blev resultatet fantastisk.

As you can see from the pictures the result is amazing.