Jeg skal i dag mødes med min veninde, som havde fødselsdag den 3. juni. Vi plejer altid at mødes på et tidspunkt i mellem vores fødselsdage i juni for at give hinanden gaver og hygge sammen.
I år ønsker min veninde sig penge, så jeg var klar over, at jeg måtte lave en gaveæske til hendes gave. Jeg kikkede så hvilke designs jeg har til min Silhouette Cameo til at skære en flot æske af. Mit valg faldt på en sekskantet æske, hvor låget samles med en sløjfe, hvilket er en super flot detalje. Som du kan se på billederne, så skulle jeg lige prøve forskellige satin bånd, inden jeg fandt det der passede bedst. Jeg skulle bruge et bredere bånd end jeg havde regnet med, men det blev rigtig flot, og jeg nød synet af æsken, da den stod på mit skrivebord, mens jeg gjorde sommerfugle og blomster klar, som skulle på æsken.

Æsken skar jeg i kraft karton og på selve æsken limede jeg mønsterkarton på, som jeg sværtede i kanten, først med Distress Seedless preserves, bagefter med Distress Aged Mahogany yderst i kanten. Jeg lod låget være i kraft karton, hvor jeg sværtede kanterne.

Sommerfuglene skar jeg i noget pink/lys rød mønsterpapir og vellum. Papiret fik noget Distress Picked Raspberry i kanterne, og da de var limet sammen, lavede jeg kroppen i en bronze Paper pen, som jeg har haft i mange år – meget a la Nuvo drops.
Blomsterne blev skåret i hvid karton og farvet med Distress Picked Raspberry, så de matchede sommerfuglene. Så var det eller i gang med at forme alle lagene til blomsterne og folde de inderste fire lag. Efter jeg havde limet alle lagene på blomsterne sammen, skulle de yderste lag formes, før jeg limede nogle blade af vellum, som jeg havde liggende, bagved.

Så blev æsken pyntet med sommerfugle og blomster, som jeg satte skiftevis. Til slut pyntede jeg med nogle halvperler – jeg bruger faktisk ikke rhinstene hver gang.

Til at komme indeni æsken havde jeg skåret nogle enkle æsker (jeg formindskede dem meget) og bandt gavebånd omkring. Jeg havde også lavet meget små æsker ud af nogle sedler, som kom i æsken sammen med de tre små æsker, som jeg havde skåret.

Efter min mening pynter det altid en gave rigtig meget, at pakke den ind i cellofan, og jeg havde lavet et gavemærke, som jeg bandt om en snor, før jeg bandt en sløjfe. Og så er gaven klar til aflevering.

Den næste fødselsdag for mig er den 14., og kortet er lige nu i hænderne på Postnord. Det er sendt en uge i forvejen, så det skulle gerne nå frem i tide.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.