Fødselsdagskort til min veninde/Birthday card for my friend

Min veninde H. har fødselsdag i dag, og jeg har selvfølgelig lavet et kort til hende. Hun kan godt lide lilla, så jeg ville gerne give hende en buket lilla blomster, og så sneg jeg en stribet blå baggrund ind bagved.

It’s mMy friend H.’s birthday today and of course I’ve made a card for her. She really likes purple so I wanted to give her a bouquet of purple flowers and then I snuck in a striped background.

Dette kort lavede jeg en dag med godt vejr, så jeg sad udenfor i det gode vejr og farvelagde blomstermotivet, som jeg bagefter klippede ud, så jeg kunne sætte blomsterne på kortet.

I made this card on a faboulous danish summer day so I sat outside on my balcony and colored the flowers which I then fussy cut.

Baggrunden lavede jeg ved at dække forsiden af kortbasen med dobbeltklæbende tape, som jeg har en bred rulle af. Så fandt jeg nogle forskellige nuancer i blå karton, som jeg skar i strimler i forskellig bredder på min guillotine skæremaskine, og så fjernede jeg gradvist papiret på tapen og satte karton strimlerne på skrå.
Jeg havde først en anden idé med baggrunden, så jeg havde skåret et design med cirkler på min Silhouette Cameo, og som det kan ses, fik jeg indarbejdet dette design i mit endelige resultat.

I made the background by covering the front of the cardbase with dobbeltsided tape which I have on a broad roll. Then I found different shades of blue cardstock which I cut in different widths on my paper cutter, and I then removed the releasepaper on the tape gradualy and taped down the strips of cardstock at an angle.
I started out with a different idea with the background so I had already cut a design with circles on my Silhouette Cameo, and as you can see  I incorporated this in my final result.

Jeg har i softwaren til min Silhouette Cameo lavet et rektangel, hvor der er skåret nogle riller ud foroven til at sætte ting ind i. Dette design brugte jeg (havde skåret det uden at bruge det til et andet projekt) til at sætte blomsterne ind i, og med 3d klæbepuder øverst under blomsterne skabte jeg en 3d effekt med blomsterne. Jeg stemplede en fødselsdagshilsen, som jeg embossede i guld, og dette stykke karton satte jeg fast med mosgummi bagved. Pynten er rhinstene og en satin sløjfe i grøn, som matchede i farven til bladenes farve.

In the software for my Silhouette Cameo I made a rectangle with some slots cut out at the top to slide cut outs and stuff in. I used this design to arrange the flowers and with 3d tape at the top behind the flowers I created a 3d effect sticking them down. I stamped a birthday greeting that I embossed in gold and this piece of cardstock I glued down with a piece of fun foam behind. The final toutches are rhinestones and a green satin bow that match the color of the leaves.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.