Fødselsdagskort til min veninde

Min veninde H. har fødselsdag i dag, og jeg har selvfølgelig lavet et kort til hende. Hun kan godt lide lilla, så jeg ville gerne give hende en buket lilla blomster, og så sneg jeg en stribet blå baggrund ind bagved.

Dette kort lavede jeg en dag med godt vejr, så jeg sad udenfor i det gode vejr og farvelagde blomstermotivet, som jeg bagefter klippede ud, så jeg kunne sætte blomsterne på kortet.

Baggrunden lavede jeg ved at dække forsiden af kortbasen med dobbeltklæbende tape, som jeg har en bred rulle af. Så fandt jeg nogle forskellige nuancer i blå karton, som jeg skar i strimler i forskellig bredder på min guillotine skæremaskine, og så fjernede jeg gradvist papiret på tapen og satte karton strimlerne på skrå.
Jeg havde først en anden idé med baggrunden, så jeg havde skåret et design med cirkler på min Silhouette Cameo, og som det kan ses, fik jeg indarbejdet dette design i mit endelige resultat.

Jeg har i softwaren til min Silhouette Cameo lavet et rektangel, hvor der er skåret nogle riller ud foroven til at sætte ting ind i. Dette design brugte jeg (havde skåret det uden at bruge det til et andet projekt) til at sætte blomsterne ind i, og med 3d klæbepuder øverst under blomsterne skabte jeg en 3d effekt med blomsterne. Jeg stemplede en fødselsdagshilsen, som jeg embossede i guld, og dette stykke karton satte jeg fast med mosgummi bagved. Pynten er rhinstene og en satin sløjfe i grøn, som matchede i farven til bladenes farve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.