Efterår, græskar og halloween/Fall, pumpkin and Halloween

Vi må erkende, at efteråret har gjort sit indtog med en vekselvirkning af sol, regn og rusk. Men der er noget flot over efteråret, både farverne og skyggevirkningerne når solen er fremme fordi den på denne årstid står så lavt.
Jeg kan godt savne efteråret i New England i USA, hvor efterårets farver virkelig står i fuld flor med grøn, gul, orange og rød på samme tid.
Og apropos USA så har vi jo taget mange af deres traditioner og højtider til os igennem de seneste år. Også halloween, som nogle af mine venner markerer, fordi de synes det er hyggeligt.
Selv går jeg ikke op i halloween, men kan godt respektere at folk jeg kender gør. Derfor var jeg da også nødt til at benytte mig af, at Silhouette måneden ud kører med rabat på alle efterårs- og halloween designs i deres butik. Så da jeg så både kort- og 3d designs, måtte jeg da købe nogle, så min veninde kunne få en lille halloween hilsen.

With a mixture of sun, rain and wind we must acknowledge that fall is here. But there is beauty in fall both the colors and the shadoweffect when the sun is out because it’s so low in the sky here in Scandinavia.
I sometimes miss fall in New England, USA where the colors of fall are amazing with green, yellow, orange and red in a beautiful mixture.
And speaking of the USA then we have adopted a lot of their traditions and holidays the last few years. Among these Halloween that some of my friends like, because they make it a fun day for their small family.
I don’t really care about Halloween but can respect that friends do. That’s why I had to take advantage of the fact that the Silhouette store has a sale on all their fall and Halloween designs for the rest of this month. So when I saw both card- and 3d designs I had to get some in order to make a Halloween card and treat for my friend.

Dette kort kunne jeg ikke stå for, tror det er solbrillerne der er med til at give det et lidt sjovt og kært udtryk. Designet er lavet som et kort i form af græskaret, men jeg valgte at gøre designet mindre, så jeg kunne bruge det som dekoration på et kort, og det er jo det smarte ved Silhouette, at jeg kan gøre det.

In my opinion this card is so cute, I think it’s because of the sunglasses. The design is made in the shape of the pumpkin but I made the design smaller in order to use it as the focal point on a standard size card (A6) and that is the thing about Silhouette that I really like.

Da jeg så dette design for et hus med flagermus, spøgelse og græskar, tænkte jeg straks på min veninde H., som selvfølgelig skulle have nogle huse til at pynte op med til halloween.

When I spotted this design for a house complete with bats, a ghost and pumpkin it made me think of my friend H., so of course I had to make some houses for her to decorate for Halloween.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.