Blomster på stribet baggrund/Flowers on a stribed background

Hvis du har læst min side, som hedder Kreativ inspiration, så skrev jeg om en søgning jeg har lavet, som hedder “Inspire me to my next card”.
Ét af de billeder, som jeg gemte i mappen på min pc fra denne søgning, var lavet af Nichol Spohr Magouirk. Hendes blogindlæg kan ses her!

If you’ve read my page called Crafty inspiration , I wrote about a Google search I made, called “Inspire me to my next card”.
One of the pictures that I saved in a file on my computer from this search was made by Nichol Spohr Magouirk. You can see her blog post here!

For nylig begyndte jeg at eksperimentere med at lave noget, der ligner det papir hun brugte til baggrund på kortet. Papiret indgik i et Simon Says Stamps Card Kit, og selvfølgelig køber jeg ikke fra USA, da prisen er ca. fordoblet inden det når frem med tillæg af administrationsgebyr (Postnord), moms og told.
Men så må man jo åbne for kreativiteten og selv producere. Jeg har brugt Distress ink (Spun Sugar, Worn Lipstick og Victorian Velvet) med blending tool på det ene og som vandfarve på det andet. Guldstriberne er lavet med ét af stemplerne fra Waffle Flowers Pattern Play stempel sæt og guld embossing pulver. Blomsterne er skåret på min Silhouette Cameo og det er ranken med blade i vellum også.

Recently I started experimenting and the plan was to make something resembling the patterned paper she used for the background. The paper was a part of a Simon Says Stamps Card Kit, but of course I don’t buy from the USA as the price dobbles before I get it because I have to pay taxes, importcharges and an administration fee.
So I have to get creative and make it myself. I used Distress inks (Spun Sugar, Worn Lipstick and Victorian Velvet) with a blending tool on one and as watercolor on the other. I made the stribes in gold with a stamp from Waffle Flowers Pattern Play stamp set and gold embossing powder. The flowers are cut on my Silhouette Cameo and so are the leaves in vellum.


Jeg havde kun lavet to baggrunde, så i dag satte jeg mig og lavede to mere. Her brugte jeg strimler af karton (kan være rester, så gem endelig, hvis ideen tiltaler dig), som jeg satte på et stykke kopipapir, hvorpå jeg havde sat dobbeltklæbende tape (en bred én). Det er en idé, som jeg har fra Jennifer McGuire.

I only made two backgrounds so today I made two more. This time I used strips of cardstock (this can be leftovers so by all means save your scraps if you like this idea), and I took a piece of copypaper with a wide dobbeltsided tape and on this I attached the cardstock strips. This is an idea I got from Jennifer McGuire.

 

På de første to kort er der pyntet med rhinstene, på de to sidste har jeg brugt halvperler fra min lokale hobbybutik.

On the first two cards the final touch was rhinestones, on the last two I used halfpearls from my local craft store.

2 thoughts on “Blomster på stribet baggrund/Flowers on a stribed background

  1. Flotte kort – især de to med Distress ink baggrund kan jeg godt li’ – du ved mig og dushede farver Og igen et kompliment til dine så smukke rhinsten, som jo er ekceptionelle og det kan endda også ses på fotoet, synes jeg, hvor sådan noget ellers tit går tabt og tit det modsatte af forskønnes.
    ♥️Heidi.

    1. Heidi, du har fuldstændigt ret med hensyn til rhinstenene. Jeg vinklede min mobil, så jeg netop kunne få dem med, så man kan se at kvaliteten. IRL fanger de – som du jo ved – lyset endnu mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.