Som jeg skrev i mit indlæg med forslag til fødselsdagsprojekter for uge 1, så manglede jeg selv et nyt blok omslag, da den blok, som jeg havde lavet et omslag til sidste år, var brugt op. Det er lettere for mig at skrive en kladde, når jeg skal finde på en tekst at skrive i de kort, som jeg sender. Jeg er nemlig meget bedre til at lave kort end jeg er til at skrive i dem. Det tager som minimum en kladde, før jeg får et godt resultat.

Nu havde jeg som udgangspunkt tænkt på andre materialer, farver og slutresultat til mit eget omslag end de forslag, som jeg kom med i indlægget. Men da jeg så alligevel ikke skulle bruge nogen af de fire forslag, så begyndte min kreativitet pludselig at indarbejde nogle af ideerne i mit eget omslag.

Jeg startede med det stykke mønsterark, som jeg havde valgt til hjertetemaet i indlægget. Efter at have skåret og falset stykket, så det passede til min A5 blok, tog jeg først en stencil med store cirkler og sværtede med Milled lavender igennem den. Så sværtede jeg med Seedless preserves igennem en stencil med forskellige størrelse prikker i cirkelform, og så fik kanten først farve med Vintage photo sværte og derefter med crayon i samme farve.

De to rester fra Maja Design i violet farver blev skåret til og fik Seedless preserves og Aged mahogany i kanterne (som det kan ses på mine fotos, så blev det bagerste stykke skåret til, da jeg ændrede blomster og placering af dem). Da jeg satte stykkerne fast, kom der et stykke tyl imellem, og det øverste stykke satte jeg et stykke mosgummi bagved for at løfte det, og så skulle blomsterne laves. Bladene havde jeg givet sværte til et andet projekt, hvor de så ikke blev brugt. Resten af pynten blev sat på – banneret er tekststykket fra Galeria Papieru mønsterarket, og var en sidste øjebliks tilføjelse – flatback perlerne er fra rhinstene.dk, hvor jeg jo også køber mine rhinstene. Disse halvperler er lavet af glas, og der er en kæmpe forskel i kvaliteten i forhold til plasticperlerne, som jeg hidtil har brugt. Sølvpilen er fra et die sæt fra Spellbinders, som lige kom på også, og rørene er lavet af det stykke mønsterark fra Galeria Papieru, som blev skåret fra, for at stykket passede til blokken. Så fik stykkerne lidt Milled lavender og Aged mahogany i kanterne før de blev rullet og limet sammen, og båndet blev sat i hjertet og fik en sløjfe i sølvgarn omkring, og så blev det limet på rørene.

Materiale liste:
Mønsterark fra Galeria Papieru
Mønsterark fra Maja Design
Malet træhjerte fra Søstrene Grene
Tyl fra lokal stofforretning
Flatback perler fra Preciosa (forhandler: Rhinstene.dk)
Blomster skåret på Silhouette Cameo
Blade skåret med Tim Holtz Garden Greens diesæt
Stencils skåret på Silhouette Cameo
Distress ink: Milled lavender, Seedless preserves, Vintage photo, Aged mahogany, Twisted citron, Mowed lawn
Distress crayon: Vintage photo
Metalhjerte
Sølvgarn og velourbånd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.